Активна молодь – суперсила кожної громади

Photo 2024 02 12 11 07 50

За підтримки Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбувся стартап проєкту обласної ради дітей Київщини «Лідерський EdCamp «Формула успіху», який передбачає проведення семи районних буткемпів для лідерів органів учнівського самоврядування громад області. Проєкт має на меті розвиток партнерської взаємодії органів учнівського самоврядування області, створення можливостей для формування активної громадянської позиції, створення спільноти відповідальних лідерів, здатних до впровадження якісних змін у нашій країні.

Перший лідерський буткемп «Активна молодь – суперсила кожної громади» відбувся 10 лютого 2024 року у Бучанському районі на базі Ліцею №1 Гостомельської селищної ради.

Захід проходив у форматі «ділової гри», під час якої діти з різних громад були об’єднані в чотири команди, що дало можливість розвивати навички комунікації та активного слухання. Лідери, сповнені енергії та ентузіазму, генерували ідеї та знаходили нестандартні рішення для розв’язання різних ситуаційних задач. Діти показали, що небайдужі до проблем своїх громад, соціально відповідальні і їхнє завдання – зробити громаду більш згуртованою і успішною.

Займаючи активну громадянську позицію, учнівська молодь має можливість розвивати лідерські якості, об’єднуватися навколо команди обласної ради дітей Київщини та вести за собою інших.

Активна учнівська молодь – це запорука успішного розвитку громади!

Інвестуючи в молодь, ми інвестуємо в майбутнє!

Поділитися: