Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Технологія приготування масляного бісквітного тіста та виробів з нього»

313

16 січня 2024 року в ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” майстром виробничого навчання Петренко Л.В. був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою: «Технологія приготування масляного бісквітного тіста та виробів з нього» зі здобувачами освіти групи №26 за професією «Кухар; Кондитер».

Методичною метою уроку було застосування інноваційних технологій під час проведення уроку виробничого навчання з метою формування в здобувачів освіти професійних компетентностей.

Урок виробничого навчання проходив у формі змагання між командами. Після актуалізації набутих знань, учні готували кондитерські вироби: кекси «Столичний», «Чайний», «Горіховий», «Сирний», «Двоколірний» та «Фруктовий».

Поділитися: