Дуальна форма здобуття професійної освіти

236

Практичне навчання на підприємстві – невід’ємна частина процесу підготовки фахівців за дуальною формою до майбутньої трудової діяльності. Тому, майстрами виробничого навчання було здійснено перевірку місць проходження професійно-практичної підготовки учнями ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу».

Під час перевірки були відвідані такі підприємства: ТОВ «Контракт Продрезерв 5», ТОВ «ОПЕРКОМ» (Пузата Хата), ТОВ «БЕРЕГ СУШИ», ТОВ «Кондитерський дім ДІАНА», ТОВ «КОХАНІ», ТОВ Компанія «КАРАВАН», ФОП Балтянський Р.В. («Галя Балувана»), ресторан «Моменти», ресторан швидкого харчування «Печена картопля», фудкорт-ресторан «Бринzа Бар», ТОВ “ФУДКОМ” та інші.

Дотримання санітарно-гігієнічних норм, охорони праці, навчальної програми в/н та в/п були головними критеріями перевірки майстрами виробничого навчання.

Поділитися: