НЕТВОРКІНГ ІЗ РОБОТОТЕХНІКИ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ КЗ КОР «МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ»

Нетворкінг із робототехніки

29 листопада 2023 року відбувся нетворкінг із робототехніки для керівників гуртків «Робототехніка» STEM–центру Комунального закладу Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді» в режимі онлайн  у хмарному середовищі Zоом. Ключовими питаннями нетворкінгу стали різнопланові  підходи до створення моделей роботів як складової STEM освіти.

Головний спікер заходу – Могильний Сергій Борисович, доцент кафедри інформаційно-комунікаційних мереж радіотехнічного факультету Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», доктор технічних наук, розкрив   керівникам гуртків КЗ КОР «МАНУМ» інформацію про актуальні підходи до створення сучасних моделей і конструкцій роботів та їхніх частин, важливість STEM-освіти для професійного визначення здобувачів освіти, продемонстрував, як у доступній формі, відповідно до вікових особливостей вихованців, використати знання фізики, механіки, хімії, математики, інженерії та інших наук для розробки інноваційних проектів.

Практичний психолог Комунального закладу Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді» Ольга Швень обґрунтувала мотиваційний аспект участі вихованців гуртків у різноманітних конкурсах, змаганнях, фестивалях.

У ході заходу керівники гуртків отримали конструктивні відповіді на свої питання, обговорили перспективи участі вихованців гуртків у  конкурсах, турнірах, змаганнях, фестивалях та інших заходах, які заплановано у поточному навчальному році в системі Малої академії наук.

Поділитися: