Вибори ОРДК-2023

20231018 101350

17 жовтня 2023 року в студії Центру творчості дітей та юнацтва Київщини відбулися передвиборчі дебати кандидатів на посаду голови обласної ради дітей Київщини «Власні аргументи «за» чи «проти». У дебатах взяли участь представники органів учнівського самоврядування Білоцерківської, Борщагівської, Броварської, Гостомельської, Маловільшанської, Обухівської, Узинської та Тетіївської територіальних громад, які балотуються на посаду голови ОРДК.

Учасників дебатів активно підтримували депутати обласної ради дітей Київщини, які долучилися до участі з усіх громад області за допомогою платформи ZOOM.

У ході заходу кандидати презентували різнопланові креативні та неординарні програми. Надзвичайно активною та діловою була дискусія між депутатами обласної ради дітей Київщини та кандидатами: у процесі дебатів звучало багато запитань щодо створення стратегії розвитку обласної ради дітей Київщини та векторів її діяльності. Але найгарячішим піком дебатів стали запитання до опонентів. Відбулася гаряча публічна дискусія з аргументами «за» чи «проти». Внаслідок таких дискусій формується стратегія розвитку обласної ради дітей Київщини на найближчі роки, відбувається комунікація між органами учнівського самоврядування Київської області.

Передвиборчі дебати проходили під супроводом мандатно-виборчої фракції обласної ради дітей Київщини.

Виборча кампанія ОРДК триває. День виборів – 19 жовтня 2023 року. Бажаємо кандидатам успіхів!

Поділитися: