МАН запрошує до наукових студій Агенції «Junior Discovery»

1 Наукові студії 22.05.23

22 травня 2023 року в КЗ КОР «Мала академія наук учнівської молоді» відкрилися віртуальні наукові студії Агенції «Junior Discovery».

Що таке Агенція «Junior Discovery»? Це інноваційний проєкт МАН, який передбачає організацію, проведення та популяризацію наукових досліджень учнівської молоді Київщини. Два формати функціонування Агенції (очний та дистанційний) дозволяють залучити до науково-дослідницької діяльності близько десяти тисяч учнів-членів Київського обласного територіального відділення МАН України.

Дню науки в Україні присвячено відкриття нового напряму діяльності Агенції «Junior Discovery» – Наукових студій, які мають два блоки: загальна підготовка дослідника та секційні наукові студії. На першому етапі підготовки юний дослідник має прослухати вебінар з академічної доброчесності, ознайомитись із Путівником з академічної доброчесності для позашкілля, Правилами проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Після цього слухачам пропонується надзвичайно актуальна інформація за кожною секцією в обраному науковому відділенні, а саме: що досліджувати? Як здійснювати дослідження й у чому його особливості? Першими відкрили свої секції наукові відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, філософії та суспільствознавства, історії. Це близько п’ятдесяти лекцій досвідчених науковців, презентацій, а також перелік орієнтовних напрямів і тем учнівських дослідницьких проєктів.

Запрошуємо учнівську молодь Київщини до навчання в наукових студіях та активного дослідження незвіданого, нових звершень і відкриттів!

Перейти до наукових студій Агенції «Junior Discovery» можна вже ЗАРАЗ

13 2.16

Поділитися: