У Київській області відбулася презентація книги про організацію фізичного виховання в територіальних громадах

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та Комітету з фізичного виховання та спорту, Київським обласним відділенням (філією) КФВС МОН проводиться роз’яснювальна та інформаційна робота щодо розвитку фізичного виховання і спорту у 69 територіальних громадах Київщини.

Зокрема, 17 лютого 2022 року в с. Гостомель, Київським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з Національним олімпійським комітетом України в Київській області, керівництвом Гостомельської територіальної громади, фахівцями відділів освіти, молоді та спорту був проведений захід з презентації книги «Організація фізичної культури і спорту в об’єднаних територіальних громадах України».

Ця книга стала першим неперіодичним виданням, яке містить конкретні рішення для використання керівниками та фахівцями територіальних громад при проведенні роботи з учнівською молоддю.

У заході взяло участь чимало почесних гостей, серед них: автор книги, професор Державного податкового університету, заслужений працівник фізичної культури і спорту Іван Куроченко, селищний голова Гостомеля Юрій Прилипко, начальник Київського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Анатолій Ільченко, голова Київського обласного відділення НОК України Ігор Малинський та призер Олімпіади-2016 Валерій Андрійцев.

Під час заходу начальником Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолієм Ільченком були озвучені додаткові роз’яснення щодо реалізації цього напряму роботи в територіальних громадах, а також щодо проведення спортивно-масових заходів серед учнівської молоді Київщини та України у 2022 році.

 

Поділитися: