Свято дитячої творчості до Міжнародного дня захисту дітей «Україна єднає»

Fb img 1717166627001

Традиційно наприкінці травня настає довгоочікувана мить для вихованців Центру творчості дітей та юнацтва Київщини – підсумкове свято дитячої творчості. Цього року урочистий захід «Україна Єднає», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся 28 травня в місті Біла Церква.

На святі всі присутні мали змогу зустрітись у танці та пісні зі всією Україною,  зазирнути у кожний її регіон, кожний куточок нашої мальовничої батьківщини.

Свято було сповнене національного колориту та патріотизму, кожним своїм виступом діти дякували всім воїнам за крицеву стійкість на шляху до світлого майбуття України.

Невід’ємною частиною свята стала церемонія вручення свідоцтв про позашкільну освіту вихованцям Центру творчості дітей та юнацтва Київщини. Привітала випускників та вручила свідоцтва Алла Радзівіллвиконувач обов’язків директора Центру творчості дітей та юнацтва Київщини.

Окрасою свята стала виставка дитячої творчості «З мріями – у майбутнє», яка зустрічала гостей свята у фоє закладу.

Не оминули увагою й активних батьків вихованців, їх було нагороджено подяками за безцінний вклад у розвиток юних талантів, активну життєву позицію та ініціативну участь у житті творчих колективів.

Для всіх вихованців, керівників, батьків та гостей відбулося справжнє прекрасне свято радості, одвічної надії та дитинства. Під бурхливі оплески творчої родини усі колективи закладу були нагороджені подяками та приємними символічними подарунками.

Ще раз кожен присутній на святі запевнився, що Центр творчості дітей та юнацтва Київщини і надалі залишається  колискою дитинства, дивосвітом незабутніх творчих років, гаванню великої дружньої, згуртованої сім’ї, а керівники – наставниками джерела натхнення, провідниками шляху до п’єдесталу досягнень.

Усі, хто завітав на свято, яке було присвячене найдорожчому – рідній  Україні, мав змогу поринути в українське дитинство – чудову пору сподівань та здійснення мрій.

Хай же небо буде чистим, без хмаринок, нехай квітне та буяє наша українська земля!

Поділитися: