Дерево Героя

Слайд2

У квітні 2024 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» ініціював проведення обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев «Дерево Героя», приурочений Всесвітньому Дню Землі, у рамках проєкту Президента України  Володимира Зеленського «Зелена країна».

Цьогоріч учасники висадили дерева на честь українців – бійців своєї громади, що полягли в бою проти окупантів та зробили неоціненний внесок у майбутню перемогу України

Підбиваючи підсумки флешмобу, можемо сказати, що в ньому взяло участь близько 2 тис людей з 53 громад Київщини. Це і вихованці закладів дошкільної освіти, це педагоги та здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, це цілі родини!

За два тижні було висаджено понад 1 тис дерев на честь 100 героїв. Так, на території закладів освіти з’явилися нові дуби, сосни, ялини, туї, горіхи, бузок, клени, горобини, каштани, ясені, калини, сакури, магнолії, фруктові дерева.  Кожне дерево, висаджене на честь героїв, є не лише долученням до важливої справи – збереження природи для майбутніх поколінь, а й стає символом невмирущості та вічної пам’яті  захисників України.

Поділитися: