На Київщині продовжено навчання джур у першій в Україні Школі ройових

зображення viber 2024 05 01 11 15 58 379
22-26 квітня на Обухівщині відбулися одразу дві Київські обласні Школи ройових. У заходах взяли участь джури та педагоги-тренери 36 громад області. Ройові вдосконалювали свої лідерські здібності такі як вміння створити справжню команду-рій та згуртувати навколо себе однодумців, вдосконалювали джурівські умінння ройових, які допоможуть стати справжніми помічниками своїх виховників у закладах освіти. На тренінгах вчилися забезпечувати свою безпеку та надавати долікарняну допомогу, опановували елементи тактичної медицини. Також в межах програми заходів було проведено Молодіжну патріотичну гру щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності «Youth game»  та антифейкову інтелектуальну гру «НотаЄнота. Фейки про Чорнобиль та радіацію». Останній було приурочено річниці аварії на ЧАЕС.
Організаторами Київської обласної Школи  ройових виступили Управлінням молоді та спорту Київської обласної державної (військової) адміністрації в партнерстві з департаментом освіти і науки Київської обласної державної (військової) адміністрації, спільно з КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» та КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» за підтримки управління утвердження української національної та громадянської ідентичності Міністерства молоді та спорту України.
Джури  середнього та старшого шкільного віку, які пройшла навчання і отримали посвідки ройових і готові впроваджувати та застосовувати отримані знання, уміння і навички в своїх роях у закладах  освіти громад Київщини під час проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура».
Поділитися: