ІІІ етап обласних спортивних ігор серед дітей «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» триває на Київщині

БЦ б л ІІІ2

Учні закладів загальної середньої освіти Київської області активно змагаються за першість ІІІ (районного) етапу Київських обласних спортивних ігор серед дітей різних вікових категорій в рамках всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

У квітні зональні та фінальні змагання з п’яти видів спорту проходили у всіх районах області – Білоцерківському, Бориспільському, Броварському, Бучанському, Обухівському та Фастівському.

Зокрема, у змаганнях з різних видів спорту брали участь:

 з баскетболу – 666 юнаків з 60 команд та 415 дівчат з 40 команд, з волейболу – 745 юнаків з 61 команди та 815 дівчат з 65 команд, з футзалу – 736 учнів з 68 команд, з черлідингу – 432 учні з 36 команд, зі спортивного орієнтування – 137 учні з 11 команд закладів загальної середньої освіти.

Активно пройшов тиждень в Обухівському районі. Юні спортсмени випробували себе на фінальних змаганнях з футзалу, баскетболу, черлідингу та спортивного орієнтування.

В Білоцерківському районі видовищно пройшли фінальні змагання з черлідингу, а також гарну гру продемонстрували команди на фіналі з баскетболу.

У Бучанському районі юні спортсмени запекло грали на змаганнях з футзалу.

У Вишгородському районі динамічно пройшли змагання з волейболу серед юнаків та дівчат.

Бориспільські юнаки та дівчата енергійно боролися вже у фіналі з баскетболу.

Також фінальні змагання з волейболу пройшли у Броварському районі.

Цікаво  пройшли зональні та фінальні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат, фінальні змагання зі спортивного орієнтування та черлідингу у Фастівському районі.

Поділитися: