Інформ-дайджест «Безпека сьогодення»

439071044 410969068550606 755946676173850427 n

17 квітня 2024 року у студії Комунального закладу Київської обласної ради  « Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбувся інформ-дайджест «Безпека сьогодення» для лідерів органів учнівського самоврядування області. Новий день пройшов під знаменами отримання знань, що рятують життя. Спікерами зустрічі були провідні інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білоцерківського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області Богдана Штика та Оксана Щетина.

Під час онлайн зустрічі фахівці ДСНС навчали дітей-лідерів найактуальнішим умінням та навичкам, які продиктовані сьогоденням.

Інформ-дайджест  супроводжувався цікавими лідерськими думками на рахунок різних життєвих ситуацій пов’язаних з наданням допомоги.

Також надзвичайники провели заняття для відпрацювання навичок правильного користування вогнегасником, з питань вивчення ризиків, що пов’язані із  вибухонебезпечними та підозрілими предметами сучасності.

Лідери органів учнівського самоврядування області продемонстрували готовність до активної співпраці, прагнення докласти зусиль для вивчення та дотримання правил безпечної життєдіяльності.

Поділитися: