26 лютого 2024 року, в рамках місячника методичної роботи, у ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” майстри виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. презентували фреш-релізи майстер-класів: тістечко у ріжку, тістечко «Ескімо» та приготування заварного напівфабрикату для викладачів спецпредметів і майстрів виробничого навчання, які здійснюють підготовку робітничих кадрів за професією 7412 Кондитер 4 розряду.
Відео майстер-класів розміщені на ютуб-каналі училища.
Тістечко у ріжку https://youtu.be/7o2Kp3Rct2c
Тістечко «Ескімо» https://youtu.be/AKWisQSxB8M
Приготування заварного напівфабрикату https://youtu.be/9J2WIOOE6FE