У Державному навчальному закладі “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, де були розглянуті підсумкові оцінки успішності, результати технологічної та переддипломної практики, оцінка з комплексного кваліфікаційного екзамену та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти групи №42 за спеціальністю 181 Харчові технології.
На комплексному кваліфікаційному екзамені фахові молодші бакалаври відповідали на питання з навчальних дисциплін «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства», «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства» та «Економіка підприємств різних типів».
За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» та видано дипломи державного зразка.