У закладах загальної середньої освіти Київської області продовжуються Спортивні ігри «Учнівська ліга «Здорова Україна»

Володарський ліцей2

У Київській області триває фізкультурно-оздоровчий захід «Учнівська ліга «Здорова Україна».

У першому етапі заходу – «Лізі дружніх» – взяло участь більше 12 тисяч 700 учнів закладів загальної середньої освіти області (1662 команди).  Зокрема в закладах освіти Білоцерківської громади  цікаво пройшли ігри з петанку та малюкболу, Таращанської громади – з доджболу, міні-футболу, баскетболу, волейболу,  Маловільшанської – з баскетболу, волейболу, бадмінтону, петанку, футболу, Володарської – з дитячої легкої атлетики, Узинської – з доджболу, дитячої легкої атлетики, Cool Games, малюкболу, Фурсівської громади – з дитячої легкої атлетики, малюкболу, міні-футболу.

До спортивних заходів другого етапу, який має назву  «Ліга сміливих»,  вже долучилося 1165 учнів (129 комад).

«Ліга сміливих» пройшла в Білоцерківській, Володарській, Узинській громадах Білоцерківського району, Переяславській та Студениківській громадах Бориспільського району, Коцюбинській громаді  Бучанського району, Поліській, Димерській та Іванківській громадах Вишгородського району, Фастівській, Гатненській та Боярській громадах Фастівського району, Калитянській, Броварській громадах Броварського району.

У Володарській та Ковалівській громадах Білоцерківського району та Броварській міській територіальній громаді вже стартували ігри третього етапу, який називається «Перша ліга». У цих іграх станом на сьогодні у взяли участь 275 дітей.

Поділитися: