22 – 24 жовтня 2023 року в лабораторії №2 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено кваліфікаційну пробну роботу в групах №24, 25, 26 за кваліфікацією кондитер 3 розряду. Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання Петренко Л.В., Волошина Ю.В., Барташевич І.Л. виготовляли борошняні кондитерські вироби, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.
Здобувачами освіти були відпрацьовані практичні навички та виготовлені:
- торти «Прага», «Бісквітно – кремовий» з малиновим кюлі;
- тістечка «Пісочне кільце», «Кошик з кремом», «Пень кавовий», «Персик», «Баба ромова» «Лісовий зруб»;
- рулети «Снікерс», «Екстра», бісквітно – кремовий з желе та бісквітно – фруктовий;
- печиво «Кураб’є» та зі згущеним молоком.
Також, виготовили такі борошняні вироби як донатси з глазур’ю, пряники «Святкові», сочники з сиром, ватрушки, булочки з маком, булочки косички з картоплею та грибами, булочки «Київські», пиріжки печені з м’ясом, пиріжки з млинчиків з м’ясним фаршем та інші.
Здобувачі освіти показали свої практичні та теоретичні знання, навички та уміння, які вони здобували на уроках виробничого навчання та закріплювали під час проходження виробничої практики.