Img 4125

22 листопада 2023 року КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» проведено івент-студію управлінської майстерності «Вектори розвитку закладів позашкільної освіти: основні фактори успішної реалізації». Захід відбувався на базі Вишгородського центру художньої творчості «Дивосвіт» за участі членів ради директорів закладів позашкільної освіти області. 

Під час зустрічі обговорили стан та пріоритети розвитку закладів позашкільної освіти, ефективні прийоми та інноваційні технології для формування бренду закладу в умовах сьогодення, нові підходи до моделювання системи національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

Серед обговорюваних питань було й питання моделювання інформаційно-методичних заходів для педагогів закладів позашкільної освіти з актуальних питань освіти, педагогіки, психології для підвищення інформаційної грамотності та професійної майстерності педагогів.

Учасники івенту акцентували увагу на формуванні зовнішніх та внутрішніх аспектів якості освітньої діяльності закладів позашкільної освіти, важливості психологічної підтримки учасників освітнього процесу та взаємодії й злагодженій комунікації для виконання важливих місій з урахуванням викликів часу.

Опрацьовані пропозиції ради директорів будуть враховані при плануванні роботи на наступний рік.

Поділитися: