Вікно толерантності

Img 20231121 160059

Усім знайоме слово «толерантність». Сенс, який воно несе, дуже важливий для існування і розвитку людського суспільства. Сучасна культурна людина – це не тільки освічена людина, але людина, що володіє почуттям самоповаги, яку шанують оточуючі. Толерантність вважається ознакою високого духовного та інтелектуального розвитку кожної людини.

Саме про зміст, важливість та прояви толерантності йшла мова під час  відео лекторію «Вікно толерантності», який відбувся 20 листопада 2023 року в онлайн-студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  за участі лідерів органів учнівського самоврядування Київської області.

У ході зустрічі відбулася активна дискусія з визначення та розуміння кожним слова «толерантність». Під час якої депутати обласної ради дітей Київщини визначили пріоритети взаємовідносин в колективі після перегляду відео «Толерантність це…» та мультфільму «Про дружбу і толерантність». Цікавою родзинкою для всіх була притча «Про любов, прощення, терпіння», яка підкреслила, що толерантність – це мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей.

Наприкінці діти-лідери наголосили, що обласна рада дітей Київщини – це маленька родина, у якій важливо, щоб панували доброта, повага, любов і взаєморозуміння. Адже від цього залежить результат спільної діяльності.

Поділитися: