Конкурс професійної майстерності з простого нарізування овочів

100

25 жовтня 2023 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» був проведений конкурс фахової майстерності з простих форм нарізування овочів. У конкурсі взяли участь здобувачі освіти груп кухарського спрямування.

Метою конкурсу було підвищення рівня теоретичної та професійної підготовки, інтересу учнів до професії, розвитку їх творчої активності, виявлення кращих показників роботи учасників конкурсу.

За результатами двох турів Конкурсу (теоретичний та практичний) та рішенням конкурсної комісії нагороджено дипломами:

I ступеня

учня групи №5 – Дуку Максима

II ступеня

ученицю групи №6 – Мамренко Світлану

III ступеня

ученицю групи №4 – Задорожню Вероніку

Інші учасники конкурсу – отримали подяки.

Поділитися: