МАН: настановна сесія у відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства

НСЛ

У Малій академії наук Київщини відбулася настановна сесія в науковому відділенні літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.

 5  та 12  жовтня юні літератори, фольклористи, мистецтвознавці, знавці літературної творчості та кримськотатарської гуманітаристики, а також їхні наукові керівники-педагоги мали змогу ознайомитися з основами академічного письма,  науковими джерелами дослідницьких проєктів, дізнатися про головні принципи академічної доброчесності – запоруку успіху науково-дослідницької роботи.

Спікерами на настановній сесії, а в майбутньому науковими консультантами учнівських дослідницьких проєктів, стали досвідчені наукові працівники провідних закладів вищої освіти та наукових установ Києва – партнери КЗ КОР «Мала академія наук учнівської молоді». Вони запропонували юним дослідникам перелік актуальних тем у кожній секції наукового відділення.

Учасників сесії було запрошено до участі в обласній учнівській науково-практичній конференції «Філософський симпозіон – 2023», тема якого «Нескорена Україна».  Це стане підсумком пошуково-дослідницької експедиції учнівської молоді Київщини, що стартувала 24 лютого 2023 року в річницю вторгнення рф в Україну.

Щедра осінь кличе до творчості, до роботи, надихаючи всіх життєдайною силою землі, а ще  красою незгасимої віри й надії, невичерпною силою любові в нашу Перемогу!

Поділитися: