Зустріч керівників шкіл Київської області з представником фундації LEGO

Img 7457

11 жовтня у Міністерстві освіти і науки України відбулася зустріч директорів закладів загальної середньої освіти Київської області з багаторічним партнером освітянської спільноти, керівницею освітніх ініціатив The LEGO Foundation Оксаною Ромою. У зустрічі взяли участь Міністр освіти і науки Оксен Лісовий та його заступники. 

Співпраця з фундацією LEGO триває вже більше 10 років, і освітяни Київщини щиро дякують за  ту колосальну підтримку, яку вона надає дітям та педагогам. Ця допомога не є одноразовою, це дуже структурована, системна, ефективна робота, спрямована на постійний розвиток та реформування системи освіти  України, в тому числі, й Київської області.

На сьогодні конструктори LEGO, якими було забезпечено всіх вихованців дошкільних підрозділів і молодших школярів,  є незамінним матеріалом для занять з дітьми. 

Навчання через гру, навчання через дію – це унікальний досвід, який сприяє формуванню в учнів ключових компетентностей, цілісного світогляду, розвитку наскрізних умінь, комунікації дітей і поліпшенню їхнього психологічного стану.

Конструктори стали в нагоді й педагогам: завдяки їх використанню вони можуть вибудовувати ігрову взаємодію з дітьми як безпосередньо в закладі освіти, так і під час онлайн-комунікації з ними.

Фінальним акордом зустрічі  стало вручення пані Оксаною подарунків від фундації LEGO закладам освіти, які беруть участь у проєкті. Керівники та представники шкіл отримали ноутбуки та принтери.

Поділитися: