Майстерка «Жити в стилі «ЕКО!»

Photo 2023 10 05 11 17 46

4 жовтня 2023 року комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» була проведена майстерка в рамках обласного соціально-екологічного проєкту «Eкoлогічний кластер «EcoWorldKids» для керівників регіональних екологічних проєктів Київської області  «Жити  в стилі «ЕКО!»  на базі  Центру позашкільної освіти Тетіївської міської ради.

У ході зустрічі учасники мали змогу ознайомитися з освітнім середовищем Еко-Space, презентували проєкт «Краплина до краплини – майбутнє людини», обмінялися досвідом та підсумували результати  командної роботи в  реалізації проєктів, які входили до екологічного кластеру.

Під час заходу були презентовані, інноваційні вправи, зокрема: аква-вправа «Доброго вечора, ми з України!», фіто-вправа « Мій неповторний букет!», які допоможуть дітям свідомо та відповідально ставитися до засад  екологічної освіти. 

Діти-лідери органу учнівського самоврядування Тетіївщини «РОСТ»  поділилися успіхами в реалізації лідерського проєкту «BLOOMING CITY», а вихованці гуртка «Творча лабораторія «VODA» влаштували  еко-квест «Step by step».

Захід  завершився  вітанням регіональних керівників проєктів з їхніми досягненнями та дружнім колом обіймів.

Поділитися: