Свято учнівського спорту «Challenge Fest»

зображення viber 2023 10 03 15 31 42 219

Знаковий всеукраїнський спортивно-масовий захід серед учнів та учениць «Challenge Fest» сьогодні відбувся у м. Києві на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного. Цей масштабний спортивний івент був традиційно присвячений Дню Працівників освіти і є символічним Всеукраїнським Днем учнівського спорту. В заході взяли участь понад 1000 дітей з різних куточків нашої країни.

Київська область була представлена трьома командами учнів закладів освіти міста Бровари, які взяли участь у різноманітних змаганнях. Учні Щасливського ліцею Пристоличної сільської ради Бориспільського району провели показові змагання з 4 видів спорту та виступивши в урочистому відкритті заходу з танцювальними номерами  неймовірно зарядили позитивом і драйвом всіх учасників  івенту.

Вчителі фізичної культури з м. Броварів та с. Петропавлівської Борщагівки були запрошені для суддівства змагань. Під час заходу працювали локації з 40 видів спорту та рухових активностей: бадмінтон, віртуальна реальність, забіг з елементами біатлону, метання на влучність, смуга перешкод «Козацька ліга», боротьба вільна, бокс, спортивне орієнтування, естафети «Cool Games», лапта, фехтування, футбол, Workout (показові виступи) тощо.

Надзвичайно приємним і радісним на святі стало нагородження учнівської команди Київської області кубком та дипломом за ІІІ місце у загальнокомандному заліку серед областей І групи V літньої Гімназіади України. Ми пишаємося нашою талановитою, завзятою, цілеспрямованою, активною і  впевненою  молоддю! Так тримати! До нових звершень і перемог!

Поділитися: