Київщина віншує кращих освітян області

Img 7196

У цьому році 1 жовтня в Україні відзначатиметься День працівників освіти.

З нагоди професійного свята 26 вересня в м. Броварах у Палаці творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради пройшов обласний святковий захід  «Освітянська звитяга Київщини», в рамках якого відбулася урочиста церемонія відзначення педагогічних, науково-педагогічних працівників та управлінців системи освіти за вагомі досягнення в роботі й  особливі заслуги перед державою в умовах війни.

Віншування кращих із кращих освітян розпочалося з вручення їм  заступником голови Київської обласної державної адміністрації Жанною ОСИПЕНКО обласної премії «Освітянська звитяга Київщини», лауреатами якої стали 10 осіб.

Серед інших високих нагород – Почесна грамота КОДА та Подяка КОДА, а також відомчі відзнаки: нагрудні знаки МОН України «Василь Сухомлинський» та «Відмінник освіти», Грамота і Почесна грамота МОН та Почесна нагорода МОН України «Міць української освіти».

Працівники освіти, які гідно тримають освітянський фронт, отримали Подяки Київської обласної ради від заступника голови КОР Тетяни СЕМЕНОВОЇ та Подяки від депутата Київської обласної ради, голови постійної комісії з питань освіти, науки культури, духовності та релігії Олени ШУСТ.

Директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Ярослава ТРОСТЯНСЬКА та голова Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій ЦИКАЛЮК вручили управлінцям системи освіти та працівникам обласної профспілки спільну Подяку «За сприяння вчительству».

Пишаємося нашими освітянами, відданими своїй професії, креативними,  неймовірно працьовитими, стійкими і мужніми, які навчають і виховують молодь, здатну змінити світ на краще, зміцнюють українську освіту, захищають нашу державу і наближають нашу перемогу!

Поділитися: