Коуч – студія для координаторів територіальних органів учнівського самоврядування Київської області

вправа інсайт

Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» 26 вересня 2023 року була проведена коуч – студія для координаторів територіальних органів учнівського самоврядування Київської області   «Лідер – агент змін: як запустити або підтримати трансформаційні процеси в органах учнівського самоврядування» на базах Бучанського центру позашкільної роботи імені  А. Куцевалова та Пластового вишкільного центру.

У ході зустрічі учасники обговорили  пріоритети  діяльності органів учнівського самоврядування цього навчального року в партнерстві з обласною радою дітей Київщини,  обмінялися досвідом щодо сучасних форм діяльності та інтерактивних методів навчання молодої лідерської спільноти у воєнний час.  

Під час заходу координатори згенерували ідеї проєктів, які допоможуть дітям-лідерам  свідомо та відповідально ставитися до засад  громадянської освіти, посилити почуття незламності, стійкості  та згуртованості, а також було  відпрацьовано алгоритм проведення виборчої кампанії ОРДК – 2023 на посаду голови обласної ради дітей Київщини.

Учасники коуч – студії практично закріпили різні технології організації психологічного комфорту в роботі з дітьми – лідерами.

Захід  завершився  вітанням координаторів органів учнівського самоврядування лідерами обласної ради дітей Київщини з початком нового навчального року та професійним святом.

Поділитися: