Обласна онлайн-виставка дитячих малюнків з нагоди Дня Конституції України «Оберіг держави і нації»

ІІ місце

Мета онлайн-виставки – формування у дітей громадянської свідомості та поваги до Основного Закону України; засвідчення визначної ролі Конституції України в утвердженні правової держави; виховання юних патріотів України

Організатор онлайн-виставки – Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Учасники ­ онлайн-виставки – діти віком 14-16 років

 

Дедлайн онлайн-виставки – 26 червня 2023 року

 

Конкурсний контент – індивідуально підготовлені малюнки дітей

 

Вимоги до контенту – малюнки повинні бути пов’язані із загальною тематикою конкурсу, а також виконані у довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4, А3

Організатори конкурсу визначають переможців – І, ІІ, ІІІ місце, нагородження електронними дипломами

Платформа для поширення контенту: офіційний сайт та соціальна мережа Facebook закладу освіти

Хештег, який об’єднає конкурсний контент: #День_Конституції_на_Київщині

 

Умови участі у виставці:

 

  1. Намалювати малюнок, зробити якісну світлину роботи.
  2. До 26 червня 2023 року необхідно зареєструвати ОДИН НАЙКРАЩИЙ КОНКУРСНИЙ МАЛЮНОК ВІД ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ за посиланням: https://forms.gle/m8wLeKZJx9n5TYxG6,  який братиме участь у конкурсній частині виставки.

 

  1. 26-30 червня 2023 року кожен заклад освіти матиме змогу розміщувати тематичний контент на своїх сторінках соціальної мережі Facebook. Просимо обов’язково вказати хештег #День_Конституції_на_Київщині.

Друзі! Головним завданням виставки є бажання об’єднати творчі зусилля талановитих дітей Київщини, щоб викликати у користувачів соціальних мереж почуття гордості за те, що ми є громадянами єдиної батьківщини – України. Ми впевнені, що натхненням й щирими почуттями до своєї країни будуть наповнені дитячі малюнки, які продемонструють глибину й силу українського духу, через призму дитячого погляду покажуть розуміння й бачення сучасних проблем країни. Слава Україні! Героям Слава!

Поділитися: