Завершилися чергові змагання в програмі V Гімназіади України, у яких брали участь спортсменки Київської області

гандбол (2)

З 09 по 15 травня 2023 року у м. Ужгороді пройшла V Гімназіада України з гандболу серед дівчат, де Київщину представляла команда вихованок Київського обласного спортивного фахового коледжу, очолювана Заслуженою майстром спорту України, бронзовою призеркою Олімпійських ігор Наталією Ляпіною, яка тільки но прийшла до коледжу і формує боєздатну команду цього віку.

Як результат, дівчата успішно зіграли в підгрупі, але в півфіналі поступилися господаркам змагань. За підсумками змагань, гандболістки Київської області зайняли почесне 4 місце з 12 команд-учасниць.

Команда Київщини молода і з невеликим досвідом ігрової практики. В той же час команди Львова, Закарпаття і Києва постійно приймають участь в турнірах, як за кордоном, так і в найбільш безпечних регіонах України. Тож  будемо сподіватися, що в недалекому майбутньому наші юні гандболістки обов’язково будуть серед призерів змагань.

Також, з 16 по 17 травня 2023 року у м. Київ відбулися фінальні змагання V літньої Гімназіади України зі спортивної аеробіки, на яких Київщину, у складі збірної команди області, представляли учні закладів освіти, а саме: Таращанського академічного ліцею «Успіх», Приватного ліцею для хлопчиків «Кадетство» (м. Боярка), Приватного ліцею для дівчат «Леді» (м. Боярка), ПЗО «Сингглобал» (м. Вишневе), Вишгородського академічного ліцею «Інтелект» та Вишгородського ліцею «Сузір’я». За підсумками змагань команда Київської області здобула 6 загальнокомандне місце.

гандбол (1) гандбол (3) аеробіка (1) аеробіка (2) аеробіка (5)

Поділитися: