Керівники закладів позашкільної освіти Київщини обговорили ключові аспекти управління закладом позашкільної освіти в умовах воєнного часу

1

Майданчиком для обміну досвідом у подоланні сучасних викликів стала діалогова платформа «Ключові аспекти управління закладом позашкільної освіти в умовах воєнного часу» для керівників закладів позашкільної освіти Київщини. Захід відбувся у змішаному форматі.

Під час пленарної панелі зустрічі висвітлено пріоритети і стратегічні напрями розвитку позашкільної освіти в контексті воєнного часу: різні аспекти створення безпечного освітнього середовища, психологічний супровід освітнього процесу, розвиток професійних компетенцій педагогів тощо.

Динамічною й насиченою стала дискусійна панель «Подолання викликів в управлінні закладом позашкільної освіти: успішні практики», під час якої керівники закладів позашкільної освіти ділилися своїми здобутками, дієвим досвідом з власної професійної діяльності. Це, зокрема, ефективні схеми налагодження різних форматів навчання, робота з педагогами та підвищення їх мотивації, створення креативного освітнього простору, залучення коштів і співпраця з благодійними фондами, цікаві форми роботи з дітьми та залучення їх до заходів національно-патріотичного виховання. Дякуємо всім, хто підключився до обговорення. Безперечно, такий обмін досвідом – дуже корисна практика в спільноті позашкілля Київщини.

У фіналі заходу керівники закладів позашкільної освіти долучилися до символічного флешмобу «Дерево перемоги»: відтепер біля Центру творчості дітей та юнацтва Київщини ростуть два молоді деревця, які щовесни радуватимуть ніжним цвітом.

20230427 112820 20230427 114332 12 2 Photo 2023 04 27 17 45 11

Поділитися: