Триває медіакампанія «#МістаГероїв»

завантаження

Інформуємо, що 21 березня цього року стартувала медіакампанія під назвою «#МістаГероїв», приурочена до річниці звільнення півночі України від російських окупантів.

 Саме 21 березня завершилася битва за Мощун, яка мала велике значення для захисту столиці України, а загалом, починаючи з березня 2022 року, упродовж місяця було звільнено понад 1000 населених пунктів у Київській, Сумській та Чернігівській областях, серед них такі міста-герої, як Буча, Гостомель, Бородянка, Ірпінь, Тростянець, Охтирка, Суми, Чернігів.

Основна мета інформаційної кампанії – оприлюднення на широку аудиторію вже відомих історій оборони і захисту наших територій та імен народних героїв, які чинили героїчний опір окупантам.  

(Концепція міститься за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1-NlJvAtooYyF0Unf1C7dVTZAlPFKXjFq?usp=share_link )

Пропонуємо долучитися до медіакампанії шляхом розміщення в соціальних мережах, у ЗМІ та на офіційних вебсайтах закладів та установ публікацій про людей-патріотів, імена яких має знати вся Україна: бійців тероборони, партизанів, медиків, волонтерів, працівників Служби надзвичайних ситуацій, журналістів, транспортників, освітян та інших.

         Звертаємо увагу, що всі публікації необхідно робити з хештегом #МістаГероїв.

Поділитися: