ПЕРЕМОЖЦІ 4-ГО ЕТАПУ XХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «ОБ’ЄДНАЙМОСЯ Ж, БРАТИ МОЇ!»

Fb img 1680268054873
Відповідно до спільного наказу Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства освіти і науки України від 17.03.2023 № 297/122 Державним науково-методичним центром змісту культурно-мистецької освіти було організовано та проведено XХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». 
22 березня 2023 року відбулося онлайн-засідання членів журі 4-го етапу Конкурсу та були підбиті підсумки у номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво».
Марина Бриль, директор зазначеного закладу, інформувала, що цьогорічні конкурсні роботи були присвячені не тільки творчий спадщині Тараса Шевченка, його світоглядним переконанням, а й актуальним темам сьогодення: національному відродженню, загальнолюдським цінностям, любові до сім’ї та своєї країни.
Суддівська комісія висловила слова вдячності учасникам конкурсу та педагогам, які їх підготували, за оригінальні ідеї, тематичне різноманіття та досконале виконання творчих робіт.
Творча Київщина має дві заслужені перемоги у всеукраїнському етапі конкурсу. 
У номінації «Образотворче мистецтво» переможною стала конкурсна робота роботи «Хай не спиниться ніколи вічне веретена коло» (оригінальна графіка) Мілани Татарчук, вихованки Бучанського центру позашкільної (керівник Оксана Фурлет). 
У номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» перемогу здобув триптих «Ой у лузі червона калина» (декоративний розпис) Анастасії Савіної, вихованки Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської ради Київської області (керівник Надія Щербина). 
Сердечно вітаємо з перемогою всю Київщину! І бажаємо нових звершень юним мисткиням і керівникам! Слава Україні! Героям Слава!Fb img 1680268052472
Поділитися: