Обласна нарада «Особливості організації та проведення І етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура») в умовах воєнного стану»

Слайд2

Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації на 2023 рік, 14 березня із онлайн-студії     КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» відбулася обласна нарада «Особливості організації та проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в умовах воєнного стану» для відповідальних за проведення І (територіальних) етапів гри «Джура».

Учасниками заходу стали близько 90 освітян Київщини: спеціалісти місцевих органів управління освітою, методисти та керівники гуртків закладів позашкільної освіти.

Головними спікерами заходу були:

Ярослава Тростянська, директор департаменту освіти і науки  Київської обласної державної адміністрації;

Алла Радзівілл, в.о. директора КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»;

Ірина  Личак, завідувачка відділу спортивного туризму та краєзнавства КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»;

Маріана Товстенко, завідувач центру національно-патріотичного виховання та спортивної роботи відділу освіти Бучанської міської ради.

Під час наради було проаналізовано участь роїв закладів освіти у обласних та всеукраїнських заходах за програмою гри «Джура» протягом минулого 2021/2022 навчального року, а також обговорено зміст, формат змагань та конкурсів у 2023 році, в умовах воєнного стану.

Освітян – відповідальних за проведення І (територіальних) етапів гри «Джура» поінформовано щодо важливості створення та діяльності територіальних штабів гри «Джура», призначення їхніх керівників. Учасників заходу також ознайомлено із умовами, вимогами та процесом створення куренів на базі закладів освіти Київщини.

Організаторами наради наголошено на важливості формування банку даних щодо діяльність роїв області.Слайд1 Слайд2

Поділитися: