Візит представників Посольства Південної Кореї в Україні до Великополовецької спеціальної школи

Img 1833

16 березня делегація Посольства Південної Кореї  в Україні у складі Надзвичайного та Повноважного посла  пана КІМА ХЬЮНГА Те,  Віце-консула пана ДО СОНГРДЖУАНА та секретаря Посольства пані КААК СУРЬОН відвідала з гуманітарною місією Комунальний заклад Київської обласної ради «Великополовецька спеціальна школа І-ІІ ступенів», де навчаються діти з особливими потребами та із сімей, які належать до соціально вразливих категорій населення.

Високу делегацію зустрічала директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Ярослава ТРОСТЯНСЬКА.                         

Члени делегації оглянули заклад, поспілкувалися з його керівництвом та представником департаменту освіти і науки, розпитали про потреби і висловили намір і надалі допомагати дітям. Зустріч вийшла по-родинному теплою і незабутньою.

Високі гості передали  закладу досить суттєву гуманітарну допомогу:  це одяг, взуття, рушники, піжами, засоби гігієни (рідке і тверде мило, інші мийні засоби, пральні порошки, зубні пасти, шампуні)  та продукти харчування, зокрема солодощі. Очі дітей, які отримали такі прекрасні подарунки,  світилися щастям, а на обличчях  гостей сяяли теплі посмішки, які випромінювали тепло і любов.

Висловлюємо щиру вдячність панові Послу і працівникам Посольства за гуманітарну допомогу закладу в ці скрутні для України часи повномасштабної війни, яка принесла тяжкі випробування всім українцям, але найбільш болісним є те, що  від неї страждають і діти.

Гуманітарний візит делегації Посольства Південної Кореї до пересічного закладу   освіти – це ще одне підтвердження того, що світ з нами, що світ нас підтримує і вірить у нашу перемогу над ворогом. Разом переможемо!

Img 1822 Img 1811 Img 1937 Img 1927 Img 1921 Img 1827

Поділитися: