24 лютого 2023 року на Київщині стартувала пошуково-дослідницька експедиція «Нескорена Україна»

Нескорена Україна

Запрошуємо учнівську молодь Київщини до участі в пошуково-дослідницькій експедиції

  «НЕСКОРЕНА УКРАЇНА»

До майбутніх учасників експедиції                             

 

Дорогі друзі!

          24 лютого 2023 року – 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

   За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував усьому світові приклади мужності, стійкості, сміливості, мудрості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

   Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеологія рашизму, яку сповідує російський політикум, офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

   Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та масового волонтерського руху.

    Перемога України – запорука світової стабільності.  Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. У цій війні Україна захищає свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських. Українці проливають кров за вільну, демократичну Європу.

    Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах та потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не переможемо!

   Саме сьогодні ми закликаємо всіх небайдужих приєднатися до пошуково-дослідницької експедиції «Нескорена Україна» та поповнити лави дослідників історії України, боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави, етапів державотворення та борців за незалежність і територіальну цілісність України, а також українців, досягнення яких увійшли до світової історії,  культурної спадщини та культурних цінностей України та ще багато цікавого з нашого життя, з того, що робить нас українцями.

  З вами разом, дорогі друзі, на кожному вашому кроці, будуть педагоги-координатори напрямів, наукові консультанти з координаційної ради Агенції «Junior Discovery». Вас чекають дві настановні сесії: у квітні та в серпні, апробації дослідницьких проєктів на учнівських конференціях, на «Філософському симпозіоні – 2023» і, звичайно, участь у Всеукраїнському конкурсі науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2023/2024 навчальному році.

   Це буде наш спільний внесок у Велику Перемогу українського народу!

   Тож вирушаємо в дорогу – до пошуків, досліджень і відкриттів!

Вперед, до Перемоги!

  

Приєднатися до експедиції можна вже СЬОГОДНІ.

https://kyivobl-man.in.ua/poshukovo-doslidnytska-ekspedytsiya-neskorena-ukrayina/

Поділитися: