День Святого Миколая – час дива й подарунків

Img 20221220 164225 805 (1)

  Діти з нетерпінням чекають на цю подію: пишуть листи, загадують бажання з надією на диво. Звісно, йдеться про День Святого Миколая, який є одним з найбажаніших свят малечі в Україні. Про мир для України та щоб усі захисники повернулися додому з війни – ось про що просять у Святого Миколая українські дітлахи.

З 16 грудня крокує Київщиною Миколай Чудотворець і приносить подаруночки юним українцям, які були змушені разом з родинами залишити свої оселі й наразі проживають у модульних містечках нашого регіону. 19-20 грудня свято завітало й до дітей, які проживають у модульних містечках Бородянської, Бучанської територіальних громад та до вихованців Центру творчості дітей та юнацтва Київщини.

Завжди приємно бачити щасливі дитячі очі, чути дзвінкий сміх малечі, слова вдячності батьків. І це найцінніша нагорода для педагогів закладів позашкільної освіти – організаторів святкових дійств, у програмі яких були різноманітні конкурси, енергійні руханки, новорічні композиції, декламування віршів про Святого Миколая. Вихованці Центру творчості дітей та юнацтва Київщини не стримували позитивних емоцій під час демонстрації вражаючого паперового шоу.

Усім юним учасникам святкових дійств, які, звісно, упродовж року були чемними і добрими, солодкі подарунки від Святого Миколая передали представники Київської обласної військової адміністр ації.

 

Img 20221220 165750 330Img 1034Img 0906 Img 0897 Img 0879

Поділитися: