Онлайн-конференція учнівської молоді Київщини «Мій Герой»

 

06 квітня 2022 року із студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» тривала пряма трансляція конференції учнівської молоді «Мій Герой» під гаслом «Добрий вечір, ми з України!».

 

Учасниками конференції стали учні та вихованці, освітяни закладів освіти Київщини. Під час заходу вони виконали Гімн України та Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні громадян та захисників України.

Свої розповіді презентували 23 юні доповідачі, які зі щирою вдячністю розповіли про Захисників та Захисниць України: воїнів, тероборонців, волонтерів, лікарів, рятувальників, освітян, людей інших професій та просто пересічних українців, завдяки яким Україна обороняється від російських загарбників, тримає стрій та бойовий дух, які забезпечують життєдіяльність та економіку Батьківщини. Вони поділилися також своїми історіями виживання, порятунку, евакуації, взаємодопомоги та взаємної підтримки від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України. У їхніх виступах звучали нові пісні та поезія, створені у час російсько-української війни.

Слава Україні! Героям Слава! Дякуємо Збройним Силам України та Захисникам Батьківщини!

Поділитися: