Людина – їжа – тіло: психологія здорових стосунків

490904360 1099982458812003 5974313979490136031 n
8 квітня 2024 року учні Броварських ліцеїв №1, №4 та №9 взяли участь у змістовній та надзвичайно актуальній онлайн-лекції «Людина – їжа – тіло: психологія здорових стосунків», організованій Національним університетом біоресурсів і природокористування України в межах освітнього курсу «Дні здорового харчування в НУБіП України».
Лекторкою виступила Альона Альтанова, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України. Вона ознайомила учнів з психологічними аспектами здорового харчування, важливістю формування гармонійного ставлення до власного тіла, а також з потенційними наслідками надмірної ваги. Особливу увагу було приділено усвідомленому харчуванню (mindful eating) – підходу, що базується на уважному ставленні до відчуттів голоду і ситості, а не на дотриманні зовнішніх правил чи обмежень. Лекторка поділилася також практичними порадами щодо підтримки психічного здоров’я у повсякденному житті.

Поділитися:
enuk