Відбулася онлайн-нарада працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти Київської області

Слайд1

11 вересня 2024 року Київським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з департаментом освіти і науки та управлінням молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації було проведено онлайн-нараду працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти Київської області.

У нараді взяли участь представники Київського обласного відділення (філії) КФВС МОН, департаменту освіти і науки, управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації, місцевих органів управління освітою, федерацій з видів спорту, керівники та тренерсько-викладацький склад ДЮСШ.

У ході наради розглядалися питання, які стосуються стратегії  розвитку ДЮСШ та їх діяльності в умовах воєнного стану; планування спортивних заходів на І півріччя 2024/2025 навчального року, основних підходів до проведення фізкультурно-оздоровчих заходів, фізичного виховання і спортивної підготовки здобувачів освіти та проведення змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів та учениць закладів загальної середньої освіти під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». 

Поділитися: