5 закладів освіти Київщини пілотують освітній додаток та вебпортал «Мрія»

Мрія

На Київщині розпочалась апробація державного освітнього додатку та вебпорталу «Мрія». До пілотування застосунку долучилися 5 закладів освіти в Бориспільській, Вишгородській, Білоцерківській, Бучанській та Вишневій громадах.

Освітній додаток та платформа «Мрія» стануть в нагоді освітянам, дітям та батькам.

Застосунок дозволить збирати, обробляти, накопичувати та передавати дані про освітній процес. Учні зможуть проводити моніторинг власних досягнень та відстежувати план дня з дедлайнами навчання, а батьки – бачити домашні завдання та статуси їхнього виконання.

За допомогою застосунку батьки й учні відстежуватимуть академічну успішність, користуватимуться освітніми та інформаційними ресурсами, навчальними аудіо- та відеоматеріалами.

Освітянам цифровий проєкт дозволить використовувати автоматичний конструктор розкладу, цифрові навчальні плани та журнали, домашні завдання, бібліотеку контенту, що заощадить час для навчання та розвитку дітей.

Кожен користувач «Мрії» отримає доступ до власної бібліотеки для саморозвитку.

Крім того, доступним стане і цифровий освітній документ Мрія-ID – альтернатива учнівського квитка.

Також для реалізації якісного та безпечного навчання застосунок включає можливість спілкування всіх учасників освітнього процесу на базі месенджеру Signal.

​Уже цьогоріч після успішного пілотування проєкту до нього зможе долучитися і решта шкіл Київщини.

Довідково: Проєкт створений за ініціативи Президента України та реалізований Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Поділитися: