ВІДБУЛАСЯ ОБЛАСНА НАУКОВА СТУДІЯ ДЛЯ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ НАУКОВИХ ВІДДІЛЕНЬ ЕКОЛОГІЇ ТА АГРАРНИХ НАУК І ХІМІЇ ТА БІОЛОГІЇ КЗ КОР МАНУМ

ОНШ 4

У рамках реалізації проєкту «Інтерактивне літо з МАН» 4 червня відбулася обласна наукова студія для учнів-членів наукових відділень екології та аграрних наук і хімії та біології Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України.

Учасників наукової студії гостинно зустрів факультет ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету.

Захід розпочався з захоплюючої екскурсії до анатомічного музею кафедри анатомії та гістології домашніх тварин ім. П.О. Ковальського.

Юні науковці ознайомилися з унікальними анатомічними препаратами та зразками, що допомогло їм краще зрозуміти складні біологічні процеси та структури.

Практична частина наукової студії передбачала роботу в морфологічній лабораторії кафедри анатомії та гістології домашніх тварин ім. П.О. Ковальського, де діти навчилися готувати цитологічні мазки.

Цей науковий практикум став для учнів не лише цікавим, але й надзвичайно корисним досвідом. Вони повернулися додому з новими знаннями та натхненням для подальших наукових пошуків.

Поділитися: