Гран-прі на Київщині!

Photo 2024 03 21 20 45 34

«Земле моя, Україно! Ти вічно будеш жити!» – такою є цьогорічна тематика Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля наш спільний дім», що проходив у Комунальному закладі «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді». Наша земля – це те, що тривожить і надихає кожного українця. Те, що радує і болить.  Те, що допомагало відстояти незалежність і досягати нових вершин минулим поколінням. Те, що дає віру в завтра прийдешнім. 

У фінальному етапі конкурсу Київщину представляв колектив  «ВІТАМІНИ» (керівник Вікторія Кучеренко) Боярського академічного ліцею «Лідер» Боярської міської ради Київської області і став володарем гран-прі!!!!  Подарунком для переможців цьогорічного конкурсу стане дводенна поїздка до серця Буковини – Чернівців.

Коли разом збираються цілеспрямовані особистості, створюється особливий потенціал, і ця енергія робить світ кращим, добрішим, досконалішим. Бажаємо творчо та гідно продовжувати шлях до вершин своїх успіхів! Разом до ПЕРЕМОГИ!

 

Поділитися: