Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього».

520

21 березня 2024 року в ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу”, майстром виробничого навчання Барташевич І.Л. був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою: «Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього» зі здобувачами освіти групи №5 за професією Кухар 4 розряду.

Методичною метою уроку було активізація мотивації здобувачів освіти до процесу навчання через використанням проблемних ситуацій на уроках виробничого навчання.

Інна Леонідівна, приділила увагу вимогам безпеки праці, санітарії та гігієни при роботі в лабораторії. На вступному інструктажі відбулась актуалізація вивченого матеріалу за допомогою опитування. Пояснення нового матеріалу було у вигляді розповіді і практичного показу майстра виробничого навчання та закріплення нового матеріалу шляхом опитування.

На поточному інструктажі учні отримали завдання приготувати вироби з технологічних карток: коржики молочні, сочники з сиром, пиріжки прісні здобні з картоплею і грибами, пиріг напіввідкритий з яблуками.

Поділитися: