Чемпіонаті України з лижних гонок серед юнаків та дівчат

432299939 2030977433941161 6184963354193971762 n

З 02 по 09 березня 2024 року на базі НСБ ЗВС «Тисовець», м. Сколе, Львівської області пройшов чемпіонат України з лижних гонок серед юнаків та дівчат.

Збірна команда Київської області, яку представляли учні Борщагівської, Броварської дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний спортивний фаховий коледж» (КОСФК), КЗ КОР “Київський обласний ліцей фізичної культури і спорту” (КОЛФКС), виборола п’ять срібних та три бронзові нагород та стала четвертою у загальнокомандному заліку.

Зокрема, тричі срібною призеркою чемпіонату стала вихованка ДЮСШ “Борщагівець” Борщагівської сільської ради Вікторія Задорожна (тренер Володимир Попов). Вікторія двічі підіймалася на подіум за результатами особистих гонок, а також у тандемі з Вікторією Манько (КОСФК) після фінішу спринтерської естафети.

В особистих гонках на подіумі відмітилися учні КОСФК. Так, срібло здобув Віктор Селехман у спринті вільним стилем (перший тренер Катерина Селехман); дві бронзові медалі отримав Володимир Матвіюк у гонці класичним стилем та спринті вільним стилем (перший тренер Анатолій Мельничук). Також, разом Віктор і Володимир вибороли срібло у спринтерський естафеті.

Бронзу в спринтерській естафеті отримали Ульяна Федоткіна (КОСФК) і Катерина Руда (КОЛФКС). Обидві є вихованками Рокитнянської ДЮСШ, першого тренера Катерина Григоренко.

Дякуємо ЗСУ за можливість дітям тренуватися і змагатися, зростати сильними, цілеспрямованими, здоровими людьми!

Поділитися: