Поетапна атестація за професією 5122 Кухар 3 розряду

490

У навчальній лабораторії №1 ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” проходили кваліфікаційні пробні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду.

Під керівництвом майстрів виробничого навчання Петренко Л.В., Волошиної Ю.В., Барташевич І.Л., Цуман-Петрової Б.В., Камець О.А. здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

До уваги членів Державної кваліфікаційної комісії були представлені різні страви з овочів, яєць, сиру, соуси та супи.

Завершальним етапом атестації було комп’ютерне тестування зі спецпредметів та захист творчих робіт.

Поділитися: