Державна кваліфікаційна атестація в групах №24, 25, 26

427

У Державному навчальному закладі “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу” пройшло засідання Державної кваліфікаційної комісії, на якій були розглянуті підсумкові оцінки успішності,  результати виконання кваліфікаційної пробної роботи, виробнича характеристика, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмова екзаменаційна робота/дипломний проєкт (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп №24, 25, 26 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень “кваліфікований робітник” з набутої професії та видано дипломи державного зразка.

 

Поділитися: