Разом – ми сила

1

Цього року День єднання святкується втретє в історії. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни це свято набуло особливого сенсу.

16 лютого 2024 року в онлайн-студії КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  за участі лідерів органів учнівського самоврядування Київської області відбувся коворкінг «Разом- ми сила». Депутати обласної ради дітей Київщини презентували доповіді про видатних людей різних історичних епох, які зробили значний внесок у  формування  і становлення  нашої держави, укріплення українського народу та його віри. Серед таких постатей княгиня Ольга, Володимир Великий, Ярослав Мудрий, Костянтин-Василь Острозький, Петро Могила, Галшка Гулевичівна, Пилип Орлик, Микола Міхновський, Юрій Кульчицький, Володимир Вернадський, Ігор Сікорський, Микола Амосов, Борис Патон, Володимир  Івасюк, В’ячеслав Чорновіл. На думку учасників заходу життя і дії цих людей-легенд  мають нагадувати, що саме в єднанні – наші сила та міць.

Протягом багатьох років нас намагалися зробити людьми без роду та племені, а сьогодні прагнення дітей-лідерів знати своє героїчне минуле свідчить про відродження нашого народу, про його славу і могутність. Здобутки попередніх поколінь продовжують своє життя в поколіннях прийдешніх. Вони підтримують, допомагають зберігати найсвятіше – справу боротьби за Українську державу.

У нас нема жодних сумнівів, що попри всі труднощі, Україна буде успішною!

Поділитися: