403395972 7024295674322223 5418518874668513430 n

Технічне дитяча творчість є одним із важливих способів формування професійної орієнтації дітей, сприяє розвитку стійкого інтересу до техніки і науки, а також стимулює раціоналізаторські, винахідницькі здібності. Педагоги гуртків науково-технічної творчості  спрямовують дітей молодшого шкільного віку до моделювання найпростіших механізмів, дітей середнього та старшого віку спонукають проявляти інтерес до проєктування більш складних моделей та експериментів навчального характеру.

Саме з метою вдосконалення спортивно-технічної майстерності дітей та юнацтва, задоволення їхніх потреб у творчій самореалізації 23 грудня 2023 року на базі Центру науково-технічної творчості Білоцерківської міської ради Комунальним закладом «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» проведено AutoHub для вихованців та керівників автомодельних гуртків закладів позашкільної освіти в рамках обласного освітнього кластеру «Techno space». У ході заходу було окреслено особливості освітньої діяльності лабораторій автотрасового моделізму Центру науково-технічної творчості Білоцерківської міської ради та Вишнівського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» Вишневої міської ради, проведено майстер-клас «Технологія виготовлення кузова трасової автомоделі». Захоплюючим моментом для дітей та їх батьків було проведення автобатлів, під час яких юні автомобілісти продемонстрували свою майстерність у керуванні автомоделями.

Переможців батлів нагороджено медалями та грамотами Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Поділитися: