На Київщині продовжуються Спортивні ігри серед дітей «Учнівська ліга «Здорова Україна»

Володарської 8

У Київській області триває розширений обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Учнівська ліга «Здорова Україна», який проводиться в чотири етапи: «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга» та «Вища ліга».

У «Лізі дружніх» взяло участь 14 тисяч 400 учнів закладів загальної середньої освіти області (1886 команд.

20 грудня 2023 року стало справжнім святом для дітей. У приміщенні Володарської дитячої-юнацької спортивної школи пройшла «Перша ліга»  (модуль «Волейбол»). Завзято змагалися з малюкболу учні Боярської громади. Цікаво пройшли змагання з дартсу в Білоцерківській ТГ та з волейболу в Броварській ТГ.

До заходів другого етапу – «Ліги сміливих» долучилося 3268 учнів (397 комад) з 22 громад області. Найактивнішими учасниками  «Ліги сміливих» стали школярі Бучанської, Димерської, Таращанської, Переяславської, Баришівської, Володарської, Броварської, Білоцерківської, Фастівської, Студениківської, Березанської, Калитянської, Іванківської, Гатненської, Рокитнянської, Коцюбинської, Поліської, Славутицької, Обухівської та Боярської громад.

А в Білоцерківській, Володарській, Ковалівській Броварській, Боярській громадах вже відбулися ігри третього етапу заходу – «Перша ліга», які залучили 595 учасників (64 команди).

Захід  триватиме до червня 2024 року.

 

Поділитися: