Підсумки ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» – 2023

Dity vijna 768x512

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та  розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному та культурному житті України, уже вдруге КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу  на  написання  есе – 2023 «Війна  за  СВІЙ  шлях» та підбито його підсумки.

Для участі в конкурсі закладами загальної середньої та позашкільної     освіти подано 53 роботи у трьох вікових групах: 6-10 років (13 есе), 11-14 років (23 есе), 15-17 років (17 есе). Конкурсні матеріали надіслано від закладів освіти Баришівської, Березанської, Броварської, Бориспільської, Васильківської, Вишнівської, Гребінківської, Дівичківської, Димерської, Кагарлицької, Калинівської (Фастівський р-н), Коцюбинської, Медвинська, Обухівської, Переяславської, Ставищенської, Тетіївської, Яготинської територіальних громад.

На підставі висновків журі переможцями та призерами конкурсу визнано 14 авторів есе. Детальніше про цьогорічний конкурс читайте на сайті КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» за посиланням: https://www.kids-center.com.ua/pidsumky-ii-oblasnogo-etapu-vseukrainskogo-konkursu-na-napysannya-ese-vijjna-za-sviy-shlyah-2023/

Поділитися: