Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему: «Приготування та подавання довгих змішаних напоїв»

221

30 листопада 2023 року в ДНЗ “Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу”, майстром виробничого навчання Стефанчук І. В. був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою: «Приготування та подавання довгих змішаних напоїв» зі здобувачами освіти групи №29 за професією «Офіціант; Бармен».

Методичною метою уроку було використання інноваційних виробничих технологій під час проведення професійно – практичної підготовки.

На вступному інструктажі для актуалізації опорних знань здобувачі освіти пригадали, якими способами можна приготувати змішані напої. Під час перегляду відеоролику відбулося фронтальне опитування вивченого раніше матеріалу.

На поточному інструктажі учні отримали завдання приготувати довгі змішані напої: «Мохіто гранатовий», «Джин фіз в іспанському стилі», «Мохіто новорічне», «Манго джин фіз», «Джин Basil Smash», «Яблучний ром кулер», «Джин журавлина», «Трав’яний коблер», «Спренджер тонік», «Манговий коблер».

Поділитися: