03 листопада 2023 року в навчальному ресторані ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено перевірну роботу в групі №28 за кваліфікацією офіціант 3 розряду.
Метою проведення перевірної роботи була перевірка рівня професійної підготовки здобувачів освіти.
Здобувачі освіти виконували завдання:
- прийоми складання серветок до сніданку, обіду та вечері;
- техніка полірування приборів;
- характеристика посуду та приборів;
- види обслуговування відвідувачів.
Під час оцінки перевірної роботи визначалися вміння учнів застосовувати одержані знання на практиці, враховувалася якість роботи і продуктивність праці, використання технологічної дисципліни, правильність виробничих прийомів та дотримання правил охорони праці.